Avushe Canolli B.I.

Avushe Canolli B.I.

Avushe Canolli B.I.

Avushe Canolli B.I.

ub26

Contact Information

Trade Name
D.P.H. Oferta-1
Address
Rr. Rizah Matoshi, 113, Ferizaj
ARBK Code
1071
ARBK Activity
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta