Orex Plus SH.P.K.

Orex Plus SH.P.K.

Orex Plus SH.P.K.

Orex Plus SH.P.K.

ue15

Contact Information

Address
Rr. Brahim Ademi, Ferizaj
ARBK Code
1071
ARBK Activity
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta