Lulzim Tasholli B.I.

Lulzim Tasholli B.I.

Lulzim Tasholli B.I.

Lulzim Tasholli B.I.

ui59

Contact Information

Address
Rr. Driton Islami, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i dyerve dhe dritareve prej metalit
Code
2512