Flori – Ks SH.P.K.

Flori – Ks SH.P.K.

Flori – Ks SH.P.K.

Flori – Ks SH.P.K.

ul58

Contact Information

Address
Rr. Rexhep Bislimi, 14, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071