Xhemile Vishi B.I.

Xhemile Vishi B.I.

Xhemile Vishi B.I.

Xhemile Vishi B.I.

vs31

Contact Information

Address
Rr. Gursel e Bajram Sylejmani, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i artikujve të tjerë prej letrës dhe kartonit p.k.t.
Code
1729