Nue Lumezi B.I.

Nue Lumezi B.I.

Nue Lumezi B.I.

Nue Lumezi B.I.

wq73

Contact Information

Address
Rr. Besim Rexhepi, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071