Naim Shijaku B.I.

Naim Shijaku B.I.

Contact Information

Address
Rr. Brahim Ademi, Llashkobarë
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i dyerve dhe dritareve prej metalit
Code
2512