Bardhyl Misini B.I.

Bardhyl Misini B.I.

Bardhyl Misini B.I.

Bardhyl Misini B.I.

yz54

Contact Information

Address
Greme, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i mobilieve të zyrave dhe dyqaneve
Code
3101