INVENTAS SH.P.K.

INVENTAS SH.P.K.

Contact Information

Address
Rr. Astrit Bytyqi, Magjistralja Ferizaj - Prishtinë
ARBK Code
2561
ARBK Activity
Trajtimi dhe veshja e metaleve