Nuhi Fejza B.I.

Nuhi Fejza B.I.

Contact Information

Address
Rr. Naim Beka, Pleshinë
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre
Code
2511