MATIN Construction SH.P.K.

MATIN Construction SH.P.K.

MATIN Construction SH.P.K.

MATIN Construction SH.P.K.

zm67

Contact Information

Address
Rr. Naim Beka, 27, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre
Code
2511