Sofra 1 SH.P.K.

Sofra 1 SH.P.K.

Sofra 1 SH.P.K.

Sofra 1 SH.P.K.

zs16

Contact Information

Address
Rr. Emin Duraku, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071